Ezt rágják meccsnézéshez!
Csipsz, pattogatott kukorica, popcorn, ropi, hogyan lehet ebbe a sorba sok színes, friss, ropogós zöldséget és gyümölcsöt, magot illeszteni? Egészségesebb nassolnivalók, nem csak meccsnézéshez, de...
Pörköltet és gulyást idéző valamivel viccelődik a Kaufland áruházlánc az esti német-magyar előtt,...
Ki nyeri a meccset? – teszi fel a kérdést a lánc és egymás mellé tesz egy tipikusan német és egy tipikusan magyar ételt. Csakhogy a mesterséges intelligencia megtréfálta őket.
A magyar származású szakács, aki New Yorkban csinál divatot a palacsintából
Jeremy Salamon egyre menőbb kis brooklyni éttermében grízgaluskát, palacsintát és csirkepaprikást képzel újra. Húsleves kaporral? Szemléletmódja valószínűleg a legtöbb hazai háztartásban fröcsögő...
Ha mákos guba kell, de nincs idő
Mákos guba + édes bundás kenyér = mákos bundás kenyér. Ez a forradalmi gubatechnika nem gondolja újra az édesség lényegét, megtartja a ropogós-szottyos állagot, de gyorsabb és egyszerűbb lesz.
Meg lehet nyerni egy választást lángossal?
Ha a magyar politikusoknak egyetlen tuti kampányeszközt kellene választaniuk, az, úgy tűnik, a lángos lenne. Miben rejlik az olajos-maszatos lepény vonzereje, amitől azt várják, szimpatikusabbá...
A barcelonai Disfrutar lett idén a világ legjobb étterme
A brit Restaurant magazin listáján taroltak idén a spanyol és latin-amerikai éttermek.
Nem akarok marhapörköltes lángost enni – Osváth Zsolt lángosozóját teszteltük
A Nagyi lángosba nemcsak minden magyar giccset öntöttek egybe, de több olyan főételt is egymásra pakoltak, amiknek nincs keresnivalójuk egymás közelében. Étteremteszt.
Az agyunk összevész a gyomrunkkal a habzsolás fesztiválján
A Gourmet Fesztivál már nem a magyar gasztroforradalom ünnepe, de azért lehet jókat enni, csak sok idő és pénz kell hozzá, és így sem biztos, hogy nem fogunk pár órán belül a boldogságtól...
Visszatér a főzőiskola: pirított rizs, a recept, ami nem recept
A pirított rizs életet ment, egy olyan alaprecept, ami akárhogyan variálható, gyors, tápláló és jó, nem is kell hozzá igazán recept, csak egy alapmódszer.
Ha a makarónira rántott hús kerül, abból csak valami jó lehet
Senki nem tudja, mi van a milánói makaróniban, miért van rajta rántott hús, és az is rejtély, hogyan vagy mikor alakulhatott ki, és vajon köze van-e az amerikaiak verziójához. Milánói, finoman,...
Kövess minket Facebookon is!